REG Server

APA ITU VIRTUAL PRIVATE NETWORK


Bagi pelanggan lama yang dah register dan gunakan regvpn. Jika anda hendak continue gunakan servis kami. Tolong SMS atau hantar email ke regvpn2u@yahoo.com bukan GMAIL. Tolong jangan membuat apa-apa pembayaran sebelum anda mendapat respon dari kami. TQ
1) Adakah anda sedang mencari jalan untuk unlimited kan quota broadband anda?
2) Adakah anda seorang yang suka mendownload?
3) Ingin keselamatan dan kebebasan semasa melayari internet?
4) Sedang mencari VPN terbaik dan termurah di Malaysia?

Jika jawapan anda adalah "YA" untuk salah satu daripada soalan diatas, teruskan membaca kerana anda berada di tempat yang betul. Pencarian anda berhenti di sini.

Dengan hanya RM33/sebulan, saya dapat download speed max hingga 400kb/sec dengan celcom skmm dan UNLIMITED.Apa itu Virtual Private Network (VPN)?

Virtual private network (VPN) adalah connection yang disediakan oleh sesebuah syarikat atau organisasi networking kepada penggunanya di mana semua pengguna yang berada dalam networking tersebut akan menggunakan system "encrytpion" untuk memindahkan maklumat dari satu tempat ke tempat yang lain. Hanya pengguna yang memiliki kebenaran untuk mengekses  maklumat yang telah di "encrypt" itu tadi boleh melihat maklumat yang disalurkan. Dalam kata lain VPN  adalah connection persendirian anda untuk melayari internet secara bebas dan selamat di mana tidak seorang pun boleh memantau apa yang anda sedang lakukan semasa melayari internet termasuk lah pembekal internet anda (Celcom, Digi, Maxis, TM).


Kenapa Anda Perlukan VPN?  

1) Unblock Website 
Telah kita ketahui, Malaysia adalah  salah sebuah negara yang menyekat penggunanya daripada melayari sesetengah website seperti Putlocker, Shockshare dan MediaFire. Anda mungkin pernah mengalami situasi seperti di bawah semasa cuba mendownload movie atau music dalam server yang disenaraikan "BLOCK" oleh pembekal internet anda.

Anda teruskan mengklik butang "Refresh" dan "Try Again", tetap mendapat error message seperti di atas walaupun internet connection anda tidak mempunyai masalah!!, kemudian anda berfikir "owh, mungkin link ni rosak??". Mungkin ada di antara anda yang sedang membaca ini tidak tahu, ianya tidak ada kena mengena dengan link tersebut. Masalahnya adalah pembekal internet anda menyekat link ini daripada di akses!! ( Kita bayar supaya boleh mengakses dengan bebas kan??) .

2) Unlimited Broadband Quota
Oleh itu kami menawarkan KEBEBASAN kepada anda. Dengan menggunakn VPN kami, anda boleh melayari secara BEBAS, SELAMAT DAN UNLIMITED. Dengan menggunakan perkhidmatan VPN kami, semua “capped” connection akan di “uncapped”. Dengan kata lain, contohnya quota broadband anda adalah 3GB sebulan, anda telah menghabiskan quota ini, kebiasanya internet connection anda akan menjadi SANGAT lambat., connect dengan menggunakan VPN, connection internet anda akan kembali normal seperti sebelum anda melebihi quota.

3) Melayari internet secara Annonymous
IP address anda akan berubah mengikut server yang anda pilih. Oleh itu, IP address sebenar anda tidak akan di ketahui oleh sesiapa. Buktinya??SEBELUM Connect dengan REGVPN

Lihat IP address dan Location


 SELEPAS Connect dengan REGVPN
Lihat IP address dan Location 

DENGAN MENGGUNAKAN VPN KAMI, DOWNLOAD LAH SAMPAI MUNTAH. KAMI JUGA PASTIKAN ANDA SELAMAT SEMASA MELAYARI.